libros documents

Arxius, Museus i Biblioteques

Tractaments de neteja i Desinfecció d’arxius, museus i biblioteques

Benvinguts a Gestior Químics SL, experts en tractaments de neteja i desinfecció d’arxius, museus i biblioteques. Som una empresa especialitzada en proporcionar serveis professionals per garantir la conservació i la salubritat dels vostres valuosos materials culturals i documents.

Entenem la importància d’un ambient net i segur per a la preservació del patrimoni cultural. Els arxius, museus i biblioteques són llocs on s’emmagatzemen materials únics i delicats que requereixen una cura especial. És per això que oferim una àmplia gamma de tractaments de neteja i desinfecció adaptats a les necessitats específiques d’aquests espais.

El nostre equip de tècnics qualificats i experimentats posseeix l’expertesa per manejar de manera adequada els materials culturals i aplicar les tècniques de neteja i desinfecció més apropiades. Utilitzem productes i mètodes segurs que respecten la integritat dels materials, alhora que ofereixen una protecció efectiva contra agents contaminants com ara fongs, bacteris i altres microorganismes.

El nostre procés de neteja i desinfecció s’adapta a les característiques i als requisits de cada arxiu, museu o biblioteca. Realitzem una avaluació minuciosa per identificar les zones crítiques i aplicar els tractaments adequats. Treballem amb mètodes no invasius i equips especialitzats per assegurar una neteja profunda sense danys als materials.

La conservació del vostre patrimoni és la nostra prioritat. Per això, estem compromesos amb els més alts estàndards de qualitat i seguim les bones pràctiques en la gestió i la manipulació dels materials. També us oferim assessorament especialitzat per a la cura i el manteniment dels vostres arxius, museus i biblioteques.

A Gestior Químics SL, ens enorgulleix el nostre compromís amb la preservació cultural i la protecció dels materials valuosos. Treballem amb dedicació i professionalitat per garantir la neteja i la desinfecció eficaç dels vostres arxius, museus i biblioteques. Contacteu amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis de tractaments de neteja i desinfecció adaptats a les vostres necessitats específiques.

Les plagues més freqüents:


Microorganismes: Fongs, bacteris.
Insectes: Tisanurs «peixets de plata», poll del paper.
Xilòfags: Termites i corcs.
Rosegadors: Rates i ratolins.
Totes elles, malmeten irreversible-ment el patrimoni documental i museístic.

Combinem tractaments integrats per aconseguir el control de les plagues afectants amb neteja de pols i fongs dels fons bibliogràfics, especialitzada manual o automàtica depenent de l’estat de conservació de les fibres i del grau d’infecció. En el nostre equip, comptem amb tècnics amb coneixements de restauració i conservació per donar més qualitat i coneixement al servei.

En circumstàncies especials, podem desplaçar el nostre servei tècnic de neteja i desinfecció on calgui.

Hem format part activa i participat en el manual de protocols per a la prevenció, el control i el tractament de les infeccions per organismes que afectin al Patrimoni Documental editat i presentat per la Generalitat de Catalunya, Dpt. de Cultura i Mitjans de Comunicació el gener de 2009.

Enviar un missatge

Envia´ns un missatge i et respondrem el més ràpid possible!