Control de plagues urbanes, rosegadors, paneroles, formigues, mosquit tigre, paràsits, entre d’altres.

El Sistema de control de Lluita lntegrada consta d’inspeccions, diagnòstics, tractaments tècnics, bioracionals, respectuosos amb les persones i amb el medi ambient.

Solucions ràpides, efectives, amb garanties, serveis competitius amb una bona relació qualitat-preu.

DESINSECTACIÓ

Del Control de Plagues Urbanes referent a insectes, utilitzarem com a base el Sistema de Control de Lluita lntegrada.

Aquest Sistema es basa en la inspecció, monitoratge, identificació, mesures correctores i elecció del sistema de traiamiento amb menys càrrega nociva tant per les persones com per al medi ambient.

Molts dels insectes que configuren les plagues urbanes com els escarbats que provenen d’hàbitats (clavegueres) poc saludables, poden transmetre malalties com la salmonel·losi i altres.

Altres com el mosquit tigre ens poden causar picades molt doloroses amb importants reaccions epidèrmiques. Per tots aquests motius és recomanable realitzar controls de desinsectació quan es vulneri el nivell de tolerància d’aquests.

DESRATITZACIÓ

Dins de les espècies de vertebrats que s’han aclimatat a l’entorn urbà i que tenen major interès pel seu potencial endogen per arribar a ser el que s’ha conegut com una plaga urbana, destaquen, de molt, les rates i els ratolins de les ciutats, que viuen en estreta associació amb les persones.

Amb diferents sistemes de tractaments es poden mantenir sota un
marge tolerable.

DESINFECCIÓ

No sempre totes les plagues són visibles, hi ha milers de microorganismes que ens afecten de diferents formes; uns directament la població (asma, reaccions dèrmiques, etc.), altres als vegetals (cendrosas, etc.) i altres a les nostres documentacions, a la fusta estructural (fongs, xilòfags).

La nostra forma de tractament, permet estipular un control dins d’un marge de tolerància evitant el desenvolupament i extensió d’una plaga amb danys de vegades irreversibles.

Enviar un missatge

Envia´ns un missatge i et respondrem el més ràpid possible!